Normalt plejer jeg bare at lave dem rejer jeg steger på panden i lidt olie med basilikum, oregani og hvidløg. Her til aften fik jeg dog en pludselig indskydelse, at jeg ville prøve at lave dem med indbagte rejer.
Dej (passer til 350 g. vanamei rejer):
4 spsk mel
3 spsk Maizena
1 tsk bagepulver
1,5 dl koldt vand (1-1½ dl)
2 tsk olie
1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
Jeg fyldte en pande med olie 0,5 - 1 cm olie og varmede det godt op. Rejerne dyppede jeg hurtigt i dejen og kom ned i olien og vendte dem, indtil de havde fået en lækker gylden farve på begge sider, hvorefter jeg lod dem dryppe af på et tallerken med køkkenrulle. Sådan blev resultatet:
Til selve forårsrullerne bruger jeg:
Rispapir
Gulerødder i stave
Agurk i stave
Bønnespirer
Radisser i stave
Baby-mix
Avocado
Koriander
Mynte
Hoisin sauce og/el. sweet chili sauce
De dybstegte rejer el. pandestegte tigerrejer
Fremgangsmåde:
Rispapiret dyppes i koldt el. lunkent vand og lægges på en tallerken. Man fylder på forårsrullen, som man lyster og pakker sammen. Det er en rutinesag, som man vælger at pakke sammen.
Forårsrullerne dyppes i hoisinsauce eller sweet chilisauce.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar